تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

خادمان حرم رضوی تمام‌قد در خدمت زائران| از نظافت روزانه صحن‌ها و رواق‌ها تا توزیع اقلام مورد نیاز زائران

  • کد خبر: ۱۱۱۱۸۶
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷
خادمان حرم رضوی تمام‌قد در خدمت زائران|  از نظافت روزانه صحن‌ها و رواق‌ها تا توزیع اقلام مورد نیاز زائران
همزمان با دهه کرامت، خادمان حرم مطهر رضوی پرشورتر از همیشه مقدمات میزبانی از زائران این ایام را فراهم کرده‌اند تا صحن‌ها و رواق‌های حرم نورانی حضرت رضا(ع) مهیای پذیرایی از این میهمانان باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، همه ساله در آستانه فرا رسیدن دهه کرامت شور و حال خاصی در مشهدالرضا (ع) و به ویژه در قلب تپنده این شهر؛ بارگاه نورانی حضرت شمس‌الشموس علی ابن موسی الرضا (ع) برای استقبال از زائران دیده می‌شود.  

خادمان این بارگاه به رسم هر ساله برای میزبانی و پذیرایی از زائران در تکاپو هستند تا همه چیز به نحو شایسته مهیا باشد. بخشی از این خدمات به همت خادمان و خادمیاران حوزه خدمات عمومی حرم مطهر رضوی ارائه می‌شود که مربوط به نظافت و غبارروبی صحن و سرای رضوی است.

محمدرضا درخشان‌فر، رئیس اداره امور خدمات عمومی حرم مطهر رضوی با اشاره به جزئیات این خدمت در حرم رضوی، اظهار کرد: از چند روز گذشته کار نظافت و شست‌وشوی ویژه حوض‌ها، آبنماها، سقاخانه‌ها و طاق نما‌ها در صحن و سرای رضوی آغاز شده و خادمان بخش تنظیف این اداره به مناسبت فرا رسیدن ولادت باسعادت حضرت رضا (ع) در تلاشند تا همه چیز پاکیزه باشد.  

به گفته او، در ایام هر روز ۳۵۰ هزار مترمربع از صحن و سرای حرم رضوی به صورت مکانیزه تنظیف و غبارروبی می‌شود.

رئیس اداره امور خدمات عمومی حرم مطهر رضوی افزود: با توجه به پیش‌بینی حضور پرشور زائران و تشرف شبانه‌روزی آن‌ها در ایام دهه کرامت، در راستای افزایش خدمات‌رسانی و تنظیف مستمر اماکن متبرکه، پیش‌بینی‌های لازم برای افزایش نیرو‌های خدماتی انجام شده است.

وی تصریح کرد: همچنین تمهیدات لازم برای تأمین و توزیع اقلام مصرفی و رفاهی مورد نیاز زائران اتخاد شده و لیوان‌های یک‌بار مصرف، صابون مایع، مُهر نماز، پلاستیک زباله و... به مقدار مورد نیاز توزیع خواهد شد. علاوه بر آن، ۱۷۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در ۱۲ نقطه، فعال شده است و به طور مستمر تنظیف می‌شود.

رئیس اداره امور خدمات عمومی حرم مطهر رضوی گفت: با توجه به عبور و مرور گسترده زائران در مناطق حریم حرم، فعالیت مواکب مردمی و توزیع متبرکات، هماهنگی‌های لازم با شهرداری منطقه ثامن نیز صورت گرفته است تا با افزایش نیرو و خدمات، نیاز‌های این منطقه نیز تامین شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->